Aktualności
13.01.2017
Jak dobrze suplementować magnez w produktach mlecznych? Skoro to jedne z najważniejszych pierwiastków, które regulują działanie organizmu. Mleko i jego przetwory wzbogacone magnezem mogłyby spełniać funkcję transporterów magnezu do organizmu.

[ więcej ]


12.01.2017
We wtorek, Urząd Marszałkowski woj. lubuskiego, poinformował, że dzięki staraniom Jarosława Szlachetko z masarni w Sulechowie kolejne dwa rodzaje wędlin znalazły się na liście lubuskich produktów tradycyjnych. Kiełbasa zabużańska rzemieślnicza i Kiełbasa kresowa dojrzewająca, to specjały, które z początkiem 2017 roku dołączyły do smakołyków z certyfikatem.

[ więcej ]


10.01.2017
Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi

[ więcej ]


Więcej aktualności

Rozsądne połączenie = realne korzyści

Polagra Tech i Pakfood 2017

[ Wstecz ]








W tym samym czasie
Zobacz również


Usługi